Extractul din fructe de paducel, cel mai puternic „medicament” pentru o inima sanatoasa

Medicina moderna foloseste extractul din fructe de paducel pentru a trata hipertensiunea, hipotensiunea, bataile de inima prea rapide sau prea lente, bolile valvelor cardiace, anghina, inflamarea miocardului, acumularea de fluide si arterioscleroza.

Cum se prepara extractul din fructe de paducel:

Extractul din fructe de paducel se obtine din tinctura de fructe de paducel, din care se evapora complet alcoolul, ramanand o pulbere rosiatica fina, dulce-acrisoara si extrem de concentrata in principii active.

Read more...

Raspunde la o intrebare simpla si vei sti cat de sanatos esti!Bei apa calda sau rece?

Corpul unui adult conţine între 50 şi 60% apă. Apa e vitală pentru sănătatea noastră, iar organismul nostru are nevoie de ea pentru a funcţiona armonios. Cum e mai bine însă să o bei, rece

Read more...

Raspunde la o intrebare simpla si vei sti cat de sanatos esti!Bei apa calda sau rece?

Corpul unui adult conţine între 50 şi 60% apă. Apa e vitală pentru sănătatea noastră, iar organismul nostru are nevoie de ea pentru a funcţiona armonios. Cum e mai bine însă să o bei, rece

sau caldă? Mulţi dintre noi preferăm un pahar rece de apă atunci când e cald afară pentru a ne răcori. În realitate, apa caldă e mai benefică pentru sănătate.

APA RECE – Apa rece are între 7 şi 21 de grade Celsius. Obişnuim să bem apă rece vara şi adaugăm şi puţină gheaţă în ea ca să ne simim revitalizaţi. Se pare că oamenii suferă câteva efecte adverse dacă beau apă rece: Dă peste cap digestia – Vasele de sânge se micşorează atunci când bei apă rece , iar astfel sistemul tău digestiv are funcţiile limitate. Poate duce la disconfort abdominal, dureri de stomac sau constipaţie.
Read more...

Coenzima Q10

Descriere Coenzima Q10:

Coenzima Q10 este produsa de corpul uman si este necesara pentru functionarea tuturor celulelor. Este o substanta liposolubila asemanatoarea vitaminelor, care se gaseste in mod natural in organism si are un rol critic in producerea energiei ATP prin metabolizarea carbohidratilor si grasimilor (95% din energia organismului este generata astfel). Coenzima Q10 se gaseste in aproape fiecare celula din organism (in mitocontria celulara, care este si “uzina celulei”).

Read more...

Resveratrolul

Descriere resveratrol:

Resveratrolul este un ingredient foarte valoros gasit in coaja strugurilor rosii, cacao si fructe de padure. Concentratiile cele mai mari se regasesc in vinul rosu, datorita procesului de fermentare prin care trec strugurii.

Acesta este un bioflavonoid antioxidant produs de plante atunci cand sunt supuse la stres si infectii fungice.
Cercetari recente au aratat ca resveratrolul a crescut durata de viata a celulelor in experimentele de laborator. Alte studii realizate au arat ca resveratrolul are si efecte anticanceroase, anti-aging (anti-imbatranire), antiinflamatorii, anti diabet, numeroase beneficii pentru aparatul cardiovascular si este si un bun inamic pentru boala Alzheimer.

Read more...

Colagenul

Alaturi de elastina, colagenul este considerat principala componenta a tesuturilor conjuctive, in special a pielii.

Descriere substanta

Colagenul, este proteina ce are o preponderenta majora in tesuturile umane, la fel ca in cele ale mamiferelor (circa 30 % din totalul proteinelor). Reprezinta elementul structural ce intra in componenta tesuturilor conjunctive, a tendoanelor, a oaselor, a cartilajelor, a pielii si a tuturor membranelor organismelor vertebrate.

Privita din punct de vedere chimic, molecula de colagen produsa de fibroblaste (celule ce intra in alcatuirea tesuturilor conjunctive) este formata din 3 siruri incrucisate de proteine (circa 1400 de aminoacizi). O astfel de structura este responsabila de rezistenta si de flexibilitatea cartilajelor.

Read more...
Page 2 of 5